Contact Rose

 
 Nou dit ben ik, Roos een meisje van 13 jaar, serieus lees ik dit in december (ik ben in Augustus jarig) begin ik te twijfelen, ben ik nu 13 of al wel 14, KOM OP JE BENT 14! Ok√© weer verder met mijn verhaal, die vrij klein is (1.60) en daar nogal de pest aan heeft, het is natuurlijk niet heel erg klein maar toch om dat bovenste pak melk te pakken moet je toch echt helemaal op je tenen gaan staan. Voor de rest teken ik graag in mijn vrije tijd, die ik nog over hou na school en bloggen. Ik heb ook nog eens beetje een verslaving aan chocolade, ik geeft toe misschien wel wat meer dan een beetje. Dan ben ik ook nog eens bezig met mijn verzameling zonnebrillen aanvullen. Soms vind ik het zelfs gewoon een beetje jammer dat ik geen echte bril nodig heb, lijkt me eigenlijk best wel tof 2 stukjes glas zo op mijn neus. Op het moment zit ik zonder bril op een middelbare school (ja het bestaat nog, dat gebouw waar mensen allemaal vrijwillig een beetje doen wat er op hun rooster staat) en doe daar VWO 3 (wat ik amper bij houden kan). Ik heb 2 onwijs lieve en soms ook onuitstaanbare zusjes, dit stond er dus altijd maar nu heb ik er ook een jonger broertje bij! Super trotse zus hier achter dat scherm.

Dit is een blog, die zich probeert te onderscheiden uit de zovele andere blogs. Ik schrijf over D.I.Y.s, lifestyle, fashion en vertel over wat dingetjes die mij bezig houden. Daar probeer ik jou daar en de andere personen die hier beland zijn mee te inspireren of gewoon een beetje te amuseren. Toch doe ik het nog het meest voor mezelf, dit is gewoon mijn hobby andere zitten op hockey en ik zit op bloggen (en op voetbal om niet te vergeten even te vermelden). Ik heb vaker een blogje gehad maar dat hield ik vaak niet langer dan 3 weken vol. Nu met Soitsrose ben ik al bijna een jaar bezig en het bevalt me nog steeds heel goed.

Heb je nog een vraag of wil je gewoon contact met me opnemen kan dat via dit emailadres:
soitsrose@gmail.com Ben je een bedrijf of zit je met nog totaal andere dingen  mag dat allemaal naar dit zelfde emailadres.

Liefs,
Roos

1 opmerking

  1. Heey ik heb ook een blog ( nee ik heet geen shirley maar marjan) het lijkt me super om met jou samen te werken! marjanque.webnode.nl zou je een kijkje willen nemen zou ik super vet vinden! Nog heel veel succes met je geweldige blog schat Liefs Marjan xoxo

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© So It's Rose. Design by Fearne.