Pineapple Around My Neck

26 mei 2016


De hele middag keek ik op mijn mobiel of ik al een appje van mijn ouders had dat mijn pakketje binnen was. Maar de hele dag kreeg ik niks te horen. Snel fietste ik naar huis en keek als eerste in de brievenbus, en ja hoor tussen alle post lag ook mijn pakketje. Heel leuk ingepakt en woog bijna niks. Nog maar net kon ik me bedwingen om niet gelijk het hele pakketje open te trekken.

Ik appte Vera hoe laat ze uit was en of ze misschien eventjes langs wou komen. Pas rond 5 uur las ik dat ze eigenlijk best wel laat thuis was. Snel vroeg ik of ze veel huiswerk had en niet eventjes snel kon langskomen om ons pakketje samen open te maken (of te wel Vera kon het pakketje open maken terwijl ik tientallen foto's daar van maakte).


We hadden allebei ene heel leuk kettinkje van Skullflowers geshopt. We gingen allebei voor het schattige Ananaskettinkje . Vera koos voor de zilveren en ik ging voor de gouden. Dit is eens wat anders dan de roze, hartjes (m)bff kettinkjes...Ik koop eigenlijk bijna nooit iets zelf online maar deze was gewoon zo leuk. Ik mot eerlijk zeggen deze webshop heeft echt ene snelle service en besteed er aandacht aan (kijk eens hoe leuk ze zijn ingepakt!). Ja, ik ben er zeer tevreden mee het kettinkje is heel subtiel maar tegelijkertijd ook echt een eyecatcher (komt misschien ook omdat ik niet gigantisch veel sieraden draag).


Koop jij wel eens iets via een webshop? En dan bedoel ik daarmee ook echt van die niet zo hele bekende webshops van meiden (of natuurlijk jongens) die het echt voor zichzelf doen? Zet ze anders even hieronder bij de reacties ik ben eigenlijk wel benieuwd. Altijd leuk om nieuwe dingetjes te ontdekken toch?

Deze foto hieronder vind ik echt hele erg mooi gelukt. Ook gewoon nu die iets bewerkt is. Dat geeft het nou gewoon net dat beetje extra's. Ik ben er best wel blij mee. En wat zeggen jullie van mijn puur natuur marmer? *kuch kuch* De plastic tafel die buiten bijna helemaal onder de vogelkak zit *kuch kuch*.Heb je mijn Tumblr account/blog al gezien? Ik ben bezig om alle goals er bij te zetten maar dat is nog al een klusje. Nu zit ik al bijna op de 20 goals, ik denk dat dat zo ongeveer de helft gaat worden.... Even voor de duidelijkheid, ze hoeven niet perse allemaal te worden voltooid (ook al zou dat natuurlijk heel leuk zijn). Het zijn gewoon dingetjes die ik heel graag eens zou doen.

Liefs,
Roos

18 opmerkingen

 1. Wat een schattig kettinkje! Zelf koop ik niet zo vaak iets in (kleine) webshops, vooral omdat ik dan voor iets kleins vaak veel verzendkosten moet betalen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is vaak wel weer zo maar iets als zo'n klein kettinkje is vaak niet zo zwaar en kan gewoon door de brievenbus dan valt het wel mee.

   Verwijderen
 2. Wat leuk! Echt ook zo'n pretty kettinkje voor alle dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah wat leuk! Hij is ook mooi subtiel en deze zijn inderdaad 252637271653 keer beter dan de roze bff kettingen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat bedoel ik nou, daar zag ik mezelf niet zo snel meer in lopen.

   Verwijderen
 4. Oh wat schattig! I want one! Eigenlijk heb ik nog nooit iets van een webshop gekocht. Maar misschien dat ik het wel eens een kans kan geven, want je vind er echt altijd zo een mooie dingen die je dan nooit in winkels vind. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad dat is er nou zo leuk aan!

   Verwijderen
 5. Ahhh, die ketting is te leuk! So cute :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk kettinkje! En ook tof dat je een Tumblraccount hebt aangemaakt voor je goals, ik hoop dat je de meeste kan volbrengen deze zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat gaan we in ieder geval wel proberen!

   Verwijderen
 7. Heel tof kettinkje Roos! Ananassen zijn altijd leuk hihi. Heb nog nooit van die webshop gehoord trouwens. Ga eventjes kijken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er is toch niks dat je meer aan de zomer moet alten denken dan Ananassen?

   Verwijderen
 8. Wat een superleuke kettinkjes, liefde voor ananassen.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© So It's Rose. Design by Fearne.