#FUTSALFISSA

23 juni 2016


Vandaag was zo ontzettend, waanzinnig vet. Ik heb het zo naar mijn zin gehad en voel mijn hoofd nog en hoor ook nog steeds ene ontzettend irriterende piep in mijn oren. Er was een gigantisch feest bij ons voor school voor enkel de Atheneum 2 klassen. Elke klas kreeg zijn eigen kleur en wij als meiden klas met 25 meiden en 5 jongens kregen natuurlijk roze. Ik zat er echt helemaal onder op mijn voorhoofd zaten 4 stippen en stond reusachtig Roos en zelfs mijn wenkbrauwen waren geel ingekleurd (KAAS!).


Ik ben wel 2 keer met Dionne van ONNEDI op de foto geweest. Zij is zo aardig echt serieus ze is te grappig, bekijk haar insta maar eens. Zelfs Monica Geuze kwam bij ons draaien en alles bij elkaar was zo ontzettend tof.


Vandaag was het (eindelijk) weer eens echt mooi weer. Vanochtend ging ik gewoon zonder jas naar school toe (ik begon dan ook wel het 3e) maar het was niet eens koud. Vanavond gaat het weer regenen en waarschijnlijk ook onweren maar dat maakt allemaal niet uit. Als ik op bed lig vind ik dat soms zelfs gewoon wel fijn als het maar niet al te hard gaat dat word wel een beetje vervelend.


Kijk ik heb toch echt wel een hipster outfit (uhum absoluut niet). Ze vonden dat ik er vandaag ontzettend hipster uit zag wat ik toen ik thuis kwam en in de spiegel keek,  dat ik  door een roze dino die te veel kaas ophad was ondergekotst  niet echt helemaal begreep.


Dat roze shirt beweer ik en daar ga ik nog heel veel ijsjes mee kopen deze zomervakantie die niet over langer dan een week dan eindelijk toch echt beginnen kan. Ik ben er echt zo aan toe nu zijn we al aan het kijken of we op vakantie gaan, wat we allemaal gaan doen en dat soort dingetjes. Wanneer krijgen jullie vakantie en krijg jij ook nog een vet feest? Ik wil misschien ook voor mijn verjaardag een camera kopen/vragen hebben jullie nog tips wat ene goede camera is voor ene niet al te overdreven prijs? Ik heb al ene beetje zitten te kijken ik denk dat de Canon 700d wel ene mooie camera is misschien dat iemand nog tips heeft of zoiets?

Liefs,
Roos

15 opmerkingen

  1. Pretty curly hair!

    http://www.thefashionfuse.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk zeg! Je zag er leuk uit ;) X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje ik heb er natuurlijk ook hard mijn best op gedaan...

      Verwijderen
  3. Wow een feest voor school met Onnedi en Monica, hoe gaaf?! Dat mag onze school ook wel een keer regelen hoor! En je ziet er heel leuk uit! Wat betreft camera moet je me niet om advies vragen, daar heb ik geen enkel verstand van haha

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh, wat fijn! Je had een mooie outfit aan!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel mooi hoor! Jammer dat het nu terug rotweer is :(

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Roos, wat ben jij cool zeg! De Canon 700D is een prima camera hoor, ik heb zelf de 600D ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ahh, Wat lief! Maar zo cool ben ik allemaal niet hoor. En bedankt ik denk dat ik het dan misschien wel wil gaan proberen de Canon 700d.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© So It's Rose. Design by Fearne.