Some Snow & Some Photo's

19 januari 2017


Ik vindt het echt helemaal leuk, alles is nu al bijna een week versierd met een laagje (bevroren dan weliswaar) sneeuw. Beetje koud soms misschien maar wel heel mooi. Ik kon het dan ook weer eens niet laten wat foto's te maken in de sneeuw. Na dat ik mijn zusjes en de beesten van mijn VADER er op gezet had kon ik dan ook nog wat mooie outfit foto's maken.


Hier in de buurt zijn er al een aantal stukken onder water gelopen zodat er misschien op geschaatst zou kunnen worden. Daarom hoop ik dan ook heel erg dat dit nog mag lukken. Niet dat ik er helemaal van overtuigd ben dat dit ook nog echt mag gaan lukken. Alleen hoe leuk zou dat zijn? Met een club bekende gewoon lekker schaatsen. Niet op nep ijs maar gewoon lekker buiten.

 

Schoenen - Vingino    Vest - Primark     Broek - Nik&Nik     Blouse - Nik&Nik


Binnenkort wil ik weer eens een Q&A hier neerzetten maar dan vooral een beetje fotografie gerelateerd. Het maakt niet uit hoe gek of stom, juist hartstikke leuk een gekke vraag. Je kunt wat vragen over de instellingen, apparatuur, hoe ik een bepaalde foto heb gemaakt of iets totaal anders. Lijkt me echt weer eens leuk om te doen!

Liefs,
Roos

21 opmerkingen

 1. Wat leuk die vest! Wauw, ik hou zo van lange vesten. En leuk de foto's in de sneeuw!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit! Zo'n lange vest is echt heerlijk nu met dat koude weer. Van mij mag het toch wel weer iets warmer worden. Hoewel het er buiten inderdaad wel heel mooi uitziet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat wens ik 's ochtends ook vaak maar hoop toch dat het nog iets kouder wordt en we nog kunnen schaatsen deze winter!

   Verwijderen
 3. Mooie foto's! Je vest is echt prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige foto's in het mooie winterweer. Leuk vest ook trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaa de sneeuw is echt mooi :)
  Dat vest ziet er btw heerlijk comfortabel uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer dat het nu al bijna allemaal weer weg si maar echt was echt mooi ja!

   Verwijderen
 6. Wauw, wat ligt daar veel sneeuw zeg! Wij hebben echt een halve dag iets van 0,3 centimeter gehad ofzo haha. Ik woon aan het strand bij de noordzee en hier ligt echt niks. :/ Leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De foto's in de winter zijn altijd zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© So It's Rose. Design by Fearne.