Naar Rome?!

7 juli 2017

 
Aangezien ik het op mijn blog al zo vaak heb gehad over de excursie van volgend jaar leek het mij wel zo eerlijk om het nu dan ook met jullie te delen. Ik ga namelijk naar ROME toe! Stiekem was dit al wel een beetje mijn favoriet en had ik voor deze excursie wel een lichte voorkeur. Maar ik was nergens vanuit gegaan en het leek me allemaal erg leuk.

HIER vind je wat meer informatie over wat die excursie nou allemaal inhoud en waar dit hele verhaal precies over gaat.

Maar ik ga dus naar Rome toe ergens in het volgende schooljaar. Waarschijnlijk neem ik mijn camera mee op reis dus jullie kunnen tegen die tijd wel een hele berg aan foto's verwachten. Ik heb er in ieder geval al heel veel zin in.

Liefs,
Roos

7 opmerkingen

 1. Wat gaaf! Rome is echt prachtig! Ik ben er in februari nog geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah super leuk! Daar wil ik ook nog graag een keer heen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh, tof! Rome is echt een prachtige stad. Ik ben er een paar jaar geleden geweest en heb enorm genoten. Veel plezier alvast! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaaah Roos wat gaaf! Misschien komen we elkaar wel tegen in Rome, ik ga ook die kant op in oktober met mijn klas! ;)
  Ik kan in ieder geval niet wachten op je foto's! Ik vind namelijk echt dat je talent hebt voor fotografie! Het is zo leuk om te zien hoeveel je experimenteert en hoe je jong je nog bent, maar toch al zoveel onderneemt met je blog enzo! Ik ben zo dankbaar voor al je lieve reacties op mijn blog! Ik zeg heel vaak als ik met andere bloggers afspreek "Ja kennen jullie Roos al, ze is zo'n lieve blogger die zo goed bezig is!"
  We moeten echt een x samen foto's gaan maken deze zomer! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh Myrthe je weet niet hoe blij je mij gemaakt heb met deze comment! Echt te lief. We moeten inderdaad echt een keertje meeten, zou zo leuk zijn.

   Verwijderen
 5. Aaah superleuk! Ben er dit jaar geweest en luvvvvved it!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf! Ik ben benieuwd naar de foto's!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© So It's Rose. Design by Fearne.