hoi welkom hier zo op mijn blog

18 november 2015Heii,
Welkom op mijn nieuwe blog. Hier ga ik mijn leven een beetje met jullie delen, dit doe ik dan wel anoniem misschien dat dat nog gaat veranderen, ooit). Dat doe ik zodat ik lekker rustig mijn gang kan gaan en doen wat ik wil maar stel ooit lezen heel veel mensen dit dan, dan stop ik daar misschien wel mee. Maar wil je nu eten wie ik ben? Lees dan snel verder.
Ik zal eens even iets over mij en mijn blog gaan brabbelen en uitleggen. Van wat ik hier allemaal doe / ga doen tot wie ik ben en hoe ik mijn dag doorbreng. En nog wat van die dingen die je waarschijnlijk vrij weinig boeien.

Nou dit ben ik, Roos een meisje van 13 jaar die vrij klein is (1.60) en daar echt de pest in heeft. Die super graag tekent, D.I.Y’t (is dat een woord?) en allerlei andere creatieve dingen. Ik heb en niet normale verslaving aan chocola ( en al die andere dingen die me laten groeien in de breedte in plaats van in de lengte). Ik zit op een middelbare school (ja het gebeurt echt dat mensen op en middelbare school zitten, pure kinderarbeid) en doe daar VWO 2. Ik heb 2 onwijs lieve en soms ook onuitstaanbare zusjes, en 2 ouders.

Dit is een blog, die zich probeert te onderscheiden uit de zovele andere blogs. Ik schrijf over D.I.Y.”s, lifestyle en fashion. En probeer jullie daar mee te inspireren (als er een jullie is waarschijnlijk leest niemand dit). Maar ik blog vooral omdat ik het gewoon onwijs leuk vind en er echt plezier in heb. Ik heb vaker een blogje gehad maar dat hield ik vaak niet langer dan 3 weken vol. Nu ga ik dat record eens eventjes proberen te gaan verbreken. Nou dat was het dan al wel weer.

Liefs,
Roos
Volg je me via Bloglovin?

http://www.bloglovin.com/blog/14559575/?claim=rbzgffw5sag">Follow

11 opmerkingen

 1. Hallo Roos,

  Ik volg je blog wel, hoor ;)
  Omdat ik vind dat je heel leuk en grappig schrijft ! x
  Doe zo verder !!

  Xxx Kato

  tienergirl.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super leuk dat je me wil volgen dit kan je ook doen via bloglovin de link vind je in deze post en onderaan mijn blog.

   Liefs,
   Roos

   Verwijderen
 2. Ah same here, een klein meisje. Ik ben nog kleiner tho. En ik heb er ook een vreselijke hekel aan, ugh. Maar ik ga je tuurlijk even volgen! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lang leve de kleine meisjes mijn oma zegt dan altijd klein maar fijn, groot maar idioot.

   Verwijderen
 3. Hoi Roos, mag ik je hartelijk welkom heten in de blogwereld? Haha, veel succes met bloggen! Gaat vast wel goed komen, als ik zie wat voor een prachtig blog je er nu al neer hebt gezet ... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh bedankt en je zult me voorlopig ook nog niet uit deze bloggerswereld wegkrijgen.

   Verwijderen
 4. Klinkt allemaal heel leuk en interessant, ik ben je gaan volgen op Bloglovin!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahahha! Ik kan echt om jou lachen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahahha! Ik kan echt om jou lachen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© So It's Rose. Design by Fearne.