Be Photogenic

5 februari 2016


Met een perfect idee voor een post in de serie 100 weeks of hapinnes kwam ik thuis. De hele week had het alleen maar geregend en dan kon ik mooi eventjes wat plaatjes gaan schieten in de regen. Toen ik van school vertrok vielen er enkele druppels naar beneden. Ik dacht bij mezelf "De regen moet nog maar eventjes wachten als ik thuis ben mag het net zoveel regen als het wil" . Ik ben zo goed als helemaal droog thuis gekomen waar ik dan ook best tevreden over was. Het enige probleem was dat het helemaal niet meer wou gaan regenen.

Ja ik moest wat anders gaan verzinnen voor vandaag. Na wat gepieker en gepeins begon het buiten al iets te schemeren. Nu moest ik toch echt eventjes met een geweldig idee komen en snel ook. Uiteindelijk bedacht ik om nog wat extra zelf bewerkte foto's te gaan maken. Dat doe ik de laatste tijd wel vaker en ik vind het echt ontzettend leuk om te doen. Met mijn camera en een lege lijst ging ik aan de slag.


Ja, ik ben best trots op deze foto hij is niet mislukt. Zoals je misschien wel ziet is de foto verre van scherp mar juist dat vind ik wel een leuk sfeertje geven. weet jij hoeveel foto's hier in verstopt zitten? Hoe vaker je telt hoe anders je antwoorden worden.

Hier heb ik ook nog een ouder voorbeeld van een tijdje terug. Ook zo ontzettend mooi dat ik sokken met streepjes aan heb. Ik heb hier ook wel echt belachelijk slecht geknipt hoor, zie je die muur nog?


Dat was het dan al weer voor vandaag, niet zo'n lange post als normaal. Dat komt vooral omdat ik niet zoveel tijd had omdat het allemaal eventjes duurden voordat al die inspiratie weer naar boven kwam drijven. Wat krijg je dan in de winter? Juist donkere foto's omdat het simpel weg al om 5 uur donker word. Ik sleep me er wel doorheen, deze donkere tijd.

Liefs,
Roos

Wat doe jij het liefst op van die druilerige dagen van de laatste dagen?

10 opmerkingen

 1. Het droste effect, gaaf! Coole foto :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Na heeel vaak tellen, ben ik ervan overtuigd dat het elf foto's zijn - maar tien zo ook heel goed kunnen... Mm, misschien ben ik niet zo overtuigd als ik dacht dat ik was. Ik vind hem in ieder geval heel creatief en goed gelukt, net zoals de andere foto - erg tof! En ik snap je struggle van de druilerige dragen, ik ga meestal binnen fotograferen, maar op een gegeven moment verveelt dat ook. Dus dan kan ik niets meer doen dan hopen dat het snel beter fotografieweer wordt :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We zijn het er dus unaniem over eens dat het snel zomer moet worden.

   Verwijderen
 3. Als eerste staat bloggen in die regen dagen zoek ik foto's die ik de afgelopen dagen getrokken heb en daarna zoek ik er een passende tekst bij maar die foto's van jou zijn echt AMAZING!!!!!! En waarschijnlijk ga ik tekenen of schilderen of natuurlijk foto's trekken. Heel veel groetjes Johanna

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© So It's Rose. Design by Fearne.