Be more Tumblr

8 maart 2016


Omdat ik sinds kort zelf ook op Tumblr zit leek het me wel leuk om weer eens een Tumblr post te maken. Al die vervelende plaatjes die je al meer dan 80 keer voorbij heb zien komen en altijd maar weer gebruikt worden. Ze moeten toch ook specialer kunnen, wat meer zoals rose? Nou dat ging ik dus weer eens proberen. Waarom ik daar zo malloot op die tafel zit, niet echt Tumblr achtig eigenlijk.


Vandaag ben ik eigenlijk helemaal niet thuis en zit ik op school wachtend totdat ik weer vrijgelaten word. Ik ga namelijk mee doen aan Zip your Lip en zit dan 24 uur lang op school en mag niks eten. maar hopen dat ik dat allemaal overleef maar dat zal je donderdag wel merken.

Het spijt me dat ik dit mot zeggen maar ik ga stoppen met 100 weeks to Hapinnes. Ik ben namelijk een beetje bang dat de kwaliteit van alle andere posts er onder gaat lijden. Gewoon omdat ik niet alle tijd van de wereld heb en ook nog een beetje aan school moet blijven denken. Ook ben ik samen met wat vriendinnen een projectje op gestart war ik binnenkort nog wat meer over zal vertellen. dat ga ik eerst helemaal klaar maken zodat ik echt met iets goeds kan beginnen.


Nu dan eindelijk de Be more Tumblr pictures van deze keer. Van het weekend heb ik dus 3 welbekende Tumblr/We heart it plaatjes opgezocht en ze wat ver-roset.
De eerste is vooral heel erg veel gefotoshopt en bewerkt maar was wel echt heel leuk om te doen. Direct na het middageten trok ik mijn zusje naar buiten en drukte haar een camera in haar handen. terwijl ik de parasol standaard ding aan de kant schoof gaf ik haar wat aanwijzingen. Snel ging ik op de tuintafel zitten zodat zij op haar sokken wat kon gaan klikken. Tussen de 23 foto´s heb ik wel een paar geschikte kunnen vinden voor mijn wereldreis hangend aan de wolken.


De tweede foto is totaal anders en heb ik ook niks aan hoeven te fotoshoppen. De tekening vond ik echt heel gaaf en eens wat anders dan dat ik normaal eigenlijk doe. Dus met een potlood, gum en fineliner heb ik mijn dummy weer wat verder gevuld. Omdat ik thuis niet echt cactussen bezit heb ik mijn goede vriend Google weer eens om hulp gevraagd en gewoon wat uitgeprint. De simpele tekening en de mooie quote plus de cute cactusjes is gewoon een geweldige Tumblr foto. Ook al denk ik dat deze foto wel een stuk minder bekend is als de vorige.


Ik zie nu dat ik één klein dingetje over het hoofd heb gezien, het raster wat over de foto zit. Jammer maar eigenlijk vind ik hem zo wel mooier. Ik zet hier deze foto er bij en mijn jongste zusje die krijgt spontaan de slappe lach, ze vond de cactusjes geweldig bij mij. Nou hartelijk dank ik vind het zo achteraf eigenlijk ook wel hilarisch, best wel droog 4 uitgeprinte cactussen.


Ook al is de tekening wel wat minder als het origineel hij is niet walgelijk. Alleen die schoenen, ja ik weet ook niet helemaal wat daar allemaal mis ging. En wat aan mijn handschrift werken zou ook nog niet eens zo verkeerd zijn.


Dan zijn we al weer bij de laatste foto die ik echt geweldig vond. Wie verzint het om dat op een muur te zetten, oké valt mee hoe origineel maar wel heel leuk. Ja, ik vond hem leuk en moest hem er gewoon even tussen zetten.


Wat er allemaal met dat hartje misging weet ik ook niet helemaal maar t geeft wel een leuk effect. Deze foto ken je misschien nog wel als je me al even volgt deze is inderdaad nog wat ouder en niet van dit weekend maar heb ik wel dit weekend wat bewerkt en opgepoetst.


Nu alleen nog maar hopen dat ik vanavond zonder half verhongerd te zijn thuis kom. Stiekem hoop ik eigenlijk dat ik met een prachtige six-pack straks thuis kom. Waarschijnlijk ga ik morgen namelijk zwemmen en het zou dan wel lekker zijn als ik een beetje een strak buikje heb. Maar dat zien we dan wel weer nu ga ik me eerst weer vol op het project dat ik met die meiden aan het doen ben storten.

Liefs,
Roos

Hoe heet jij op Tumblr?

2 opmerkingen

  1. Wat een leuk artikeltje! Ik vind ze alle drie goed geslaagd en de tweede met de cactusjes vind ik heel erg cute :) Ben benieuwd naar je projectje!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje wel, over dat projectje komt binnenkort meer beloofd!

      Verwijderen

Latest Instagrams

© So It's Rose. Design by Fearne.