Lavender ~ Purity, Calmness and Silence

3 mei 2016

 
Lavender, Purity, Calmness and Silence

Lavendel, een heerlijk ruikende bloem en ook nog eens een prachtige kleur. Samen met Jenzll heb ik een klein projectje opgezet. We kozen beide een paar thema's en hier uit kozen we met een randompicker het thema Lavender uit. Allebei hebben we hier een leuke collage van gemaakt en de mijne wou ik jullie vandaag even laten zien.

Als je Jenzll ook al op haar Insta account volgde had je misschien al wel wat voorbij zien komen. Alleen ik heb alles heel stiekempjes verborgen kunnen houden, niet dat dit nou zo'n grote schok voor jullie zal zijn of zo. We waren al een poosje weer aan het mailen hier over en nu werd het dan eindelijk eens tijd om het ook daadwerkelijk te posten.Ik had geluk dat we nog ergens wat Lavendel hadden liggen van onze vakantie van vorig jaar, Frankrijk(!). Deze moest er natuurlijk even bij op komen. Ook al was het bosje nogal breekbaar is hij er zo goed als helemaal ongedeerd uitgekomen (natuurlijk allemaal dankzij mijn grote fijngevoeligheid).Dit puzzeltje is echt al heel oud en heb ik eerder best wel vaak gebruikt. Het is gewoon buigzaam en breekt eigenlijk gewoon niet. We hebben allerlei verschillende kleuren en natuurlijk heb ik de paarse er uit gekozen, groen leek me niet zo mooi in deze collage...Was het je al opgevallen dat ik mijn lay-out dan nu eindelijk aangepast heb? Er zijn nog wel een paar oneffenheidjes zoals de slider die echt nog helemaal niet klopt en ik zo snel mogelijk wil aanpassen. Net zoals de breedte van deze post (het witte gedeelte erachter) wil ik wat breder maar ik zou niet weten hoe. Is er misschien iemand op deze aardbol die me hier mee zou kunnen helpen? Ik ben nou niet echt de perfecte codeerder laten we maar zeggen. Mijn vakantie is al weer bijna voorbij maar we hebben Bevrijdingsdag nog! Gaat er iemand nog wat bijzonders doen die dag? Er is hier overgesproken om naar het Airborne museum te gaan maar daar ben ik al wel eens geweest en lijkt me nou niet geweldig om weer eens heen te gaan. Als ik nou met een heel goed idee kom kan ik nog wat mensen proberen over te halen misschien.
 
Liefs,
Roos

7 opmerkingen

 1. Oh ik zou je graag willen helpen met het hele lay-out dingen maar ken er helaas zelf helemaal niets over haha. Ik heb ook overal raad voor gevraagd en op het internet zitten opzoeken. (ik ken de struggle haha) En wat een leuke collage. De kleuren geven echt super mooi op de foto's. Grote fan hier! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan ben ik gelukkig niet de enige blogger die problemen hebben met coderen. En heel erg bedankt en de kleuren komen nu inderdaad eigenlijk nog beter uit dan in het echt.

   Verwijderen
 2. Ik zou je wel kunnen helpen.. Maar helaas geen tijd ervoor :( Had het graag voor je gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk project! Heel mooi idee van die collages!
  Over de slider heb ik geen idee, maar je kan de breedte van je blog(posts) aanpassen in het sjabloonontwerper van Blogger. Je vindt het via:
  Blogger > Sjabloon > Aanpassen > Breedte aanpassen
  Normaal zou het op die manier moeten lukken! Je hebt al een hele mooie blog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje ik ga het zo meteen eventjes proberen!

   Verwijderen
 4. Superleuke foto's! Ik heb wel wat html & css tutorials op mijn blog staan, misschen kun je daar even naar kijken?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk projectje! Je foto's zijn erg geslaagd, het is een leuk geheel geworden!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© So It's Rose. Design by Fearne.