Summer Goals

17 mei 2016


Net vroeg ik aan mijn moeder wanneer het nou eigenlijk officieel zomer werd. Ik was namelijk van plan om  een paar van mijn goals met jullie te delen. Maar om nu nog halverwege mei goals te gaan verzinnen voor deze maand leek mij niet zo'n strak plan. 21 Juni, dat lijkt nog heel ver weg maar dat is al over en maandje. We hebben er gewoon al weer een half jaar opzitten. Ik ga gewoon al weer bijna naar de 3e klas!

Omdat dit goals worden voor de hele zomer mogen het er natuurlijk ook best wat meer zijn. Dus bereid je voor op mijn lijst vol met leuke, onzinnige en onmogelijke goals voor ZOMER 2016. Ik daag alle andere bloggers die dit lezen (als er überhaupt iemand dit leest). Schrijf ook een post met al jouw goals voor deze zomer in en we gaan dan met z'n alle echt proberen om zo veel mogelijk van deze lijst echt uit te voeren, een soort bucketlist eigenlijk. Dit bedenk ik nu echt allemaal ter plekke maar het lijkt me een heel leuk idee als er nog meer met mij mee doen!


#1 Geen enkele onvoldoende staan op mijn eindrapport
     Op dit moment sta ik ook echt geen één onvoldoende en dat wil ik ook graag zo houden deze laatste 2 maanden.
#2  Bloggers meeten
     Een poosje geleden ben ik ook al "uitgenodigd" om met iemand af te spreken. Maar ik was er eigenlijk een beetje bang voor en het leek me best wel spannend. Weet jij veel misschien is die gene in het echt wel een man die in zijn onderbroek en een zak chips een blog bijhoud? (als je dit leest, nu weet ik wel dat je dat niet bent en we kunnen misschien alsnog in de zomervakantie afspreken.)
#3  Fotocursus nemen
      Hier begon mijn moeder pas over, of het me niet leuk leek om dat voor mijn verjaardag te krijgen (19 Augustus). Ja, dat lijkt me heel erg leuk zelfs!


#4  Boodschappenlijstje
      Dan heb ik ook nog een paar dingetjes die ik eigenlijk wel heel graag nog wil hebben. Een boyfriend jeans, afstandsbediening voor mijn camera, statief voor mijn camera, een leuke pet en misschien nog eens een mooie lipstick (niet dat ik die gebruik maar gewoon omdat ik het leuk vind).
#5 Fotoshoot houden
     Met wat vriendinnen naar een leuk plekje en mijn camera dan gezellig meenemen. Of misschien gewoon van een iemand een leuke shoot houden. Niet dat ik zo'n goede cameravrouw ben maar gewoon omdat ik het leuk vind (oké dit lijkt op dat zinnetje van de lipstick...).
#6  Mijn haar verven
      En dan niet weer wat highlights er in, nee deze keer wil ik dan echt wat geks doen. Gewoon een semipermanente haarverf in een gekke kleur. Mij leek bijvoorbeeld roze wel leuk of juist blauw. Maar dan gewoon weer uitwasbaar dus. Heeft iemand hier misschien ervaring mee?
#7    Een eigen shirt laten bedrukken
    Gewoon een simpel wit shirt van de Hema of zo en hier dan met een speciaal soort papier iets leuks op zetten. Dan ga ik echt een gaaf ontwerp maken en een origineel shirt ontwerpen, lijt me echt heel gaaf!


#8  Longboarden / Pennyboarden
      Deze zou ik dan nog wel moeten aanschaffen maar het lijkt me wel heel erg leuk! En zo'n board is natuurlijk ook nog eens super fotogeniek, helemaal mooi meegenomen natuurlijk.
#9  Eigen Domeinnaam
     Hoe gaaf zou dat wel niet zijn, een eigen domeinnaam?! Soms twijfel ik wel een beetje of ik het wel helemaal eens ben met deze naam So it's Rose. Sommige mensen denken dat je het uitspreekt als s oi ts rose. Niet Engels of zo maar gewoon achterelkaar door lezen en dat is niet echt de bedoeling.
#10  IJsje met 4 bolletjes
        Gewoon eens een hoorntje met 4 bolletjes nemen. Hoe lekker is dat wel niet?! Ik ga dan waarschijnlijk voor yoghurt kers/mochou , snicker/nootjes en chocolade, groene appel en die andere dat word nog een verassing

(kijk niet naar mijn arm waar op is gekliederd....)
#11  1K volgers op Instagram
        Dit lijkt me zo gaaf maar dan moet ik nog wel eventjes aan de gang... Ik zit nu om precies te zijn op de 131 volgers. Als je nieuw bent klik dan HIER


De rest dat komt allemaal nog een keertje. Zodra het ergens halverwege Juni is zal ik hier weer een update plaatsen. Misschien dat er zelfs wel meerdere mensen met me mee gaan doen dan! Ook als je een leuk Insta-account heb kun je gerust mee doen, hartstikke leuk zelfs!

Liefs,
Roos10 opmerkingen

 1. hihi leuke goals hoor! Een eigen domeinnaam is echt leuk, ik was zo heppie toen ik mijne kocht! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het lijkt mij ook zo leuk om gewoon mijn eigen link te hebben zonder dat vervelende blogspot.nl erbij...

   Verwijderen
 2. Leuke goals! Nu heb ik meteen zin om er voor mij ook op te stellen! Ga ik dan morgen ook meteen doen! Leuk berichtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Such a cute look! Love that post! :)
  XO from Germany
  Elena
  _____________________________
  http://saintjeans.de/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke goals! Ik heb laatst een eigen domeinnaam gekocht voor een site die nog in de maak is, en ik ben er nu al heel erg blij mee! En ik vind de naam "So it's Rose" heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben benieuwd, laat je het weten zodra je site klaar is? Dat vind ik heel fijn!

   Verwijderen
 5. Wat een superleuke lijst zeg:) Ik ben heel benieuwd welke punten je na de zomer allemaal hebt vervuld!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Er zitten een paar superleuke goals in!! ga er maar volledig voor! :D en hey ik ben heel de zomer vrij hoor :D

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© So It's Rose. Design by Fearne.