Black White Backgrounds

16 juni 2016


Al eerder heb ik een paar backgrounds gemaakt maar ik kon ze niet meer vinden hier op mijn blogje. Het leek me daarom dus ook wel een leuk idee nog eens een hele nieuwe reeks te maken. Deze keer niet zo veel kleur maar ik vind ze toch wel heel tof geworden. Minimalistisch en strak ik vind ze tof geworden en misschien vind jij er je nieuwe wallpaper ook wel tussen.

Gisteren hadden we na lange tijd eindelijk weer eens een middag vrij. Eindelijk had ik weer eens tijd om gewoon lekker te gaan tekenen. Met al mijn spulletjes ging ik voor mijn oude vertrouwde computertje zitten, zetten een muziekje aan en zocht wat inspirerende plaatjes op. Na eindeloos veel quotes en mooie doodles gezien te hebben startte ik eindelijk met mijn tekenfrutsels. In totaal heb ik de dag 6 backgrounds geproduceerd waaronder één die ik heir niet ga laten zien omdat hij gewoon echt helemaal mislukt was. Het moest een ananas gaan voorstellen maar het lijkt gewoon meer op een citroen die een groene pruik heeft opgezet of zo.

 Just Do It
Het idee voor deze wallpaper was eigenlijk om de tekst Just Eat It te gebruiken die ik van een vriendin van school had gezien onder de tekenles. We moeten daar nu een chips zak ontwerpen en zij wou dat daar op gaan zetten (ik dwaal af..). Mij leek het dus ook wel leuk om dat als background op mijn mobiel te hebben. Ik was heel ingespannen bezig en heb er dus per ongeluk wel Just Do It van Nike van gemaakt alleen dan wel met een Watermeloen printje.

I Hate Thinking
Voor die laatste paar weekjes school leek dit mij wel echt een prachtige background. Als je goed kijkt, ja dan moet je ook echt wel goed kijken dan zie je in al die kronkels en gedachtespinsels een brein maar zoals ik al 2 keer zei je moet goed kijken want het is haast onmogelijk om te zien.


 Say It, Befote It's To Late
 Zoals ik helemaal aan het begin al zei, minimalistisch en strak. Deze vind ik echt heel erg tof ook al is hij zo simpel. Toch is het creëren van het de perfecte wave, die je ook vaak als tattoo ziet (wat ik trouwens echt heel gaf vind) best wel een  hele klus. Deze background is denk ik zelf best wel gaaf om als background te gebruiken. Op een hoesje zou trouwens ook echt onwijs gaaf zijn bedenk ik nu, misschien ooit...

Laugh Until Your Belly Hurts
 Lachen tot dat je buikpijn krijgt, niks is er leuker toch? Ik vond de tekst echt geweldig en met deze hilarische parrot erbij schiet je zeker in de lach. Het lijkt meer op ene gepofte kanarie dan op een papegaai maar dat doet er even niet toe. Ik vind hem tof en er zit toch nog wel wat meer kleur bij. Laten we afspreken dat dit de quote voor SUMMER HOLIDAY 2016 word, ja afgesproken, mooi zo!

Live By The Sun, Love By The Moon
 Dit is denk ik nog wel mijn favoriet. Weer dat minimalistische maar toch wat gevulder. Ik vind hem echt heel erg tof geworden. En even een kleine disclaimer het idee hier van is gewoon van internet en is dus niet helemaal zelf verzonnen, natuurlijk heb ik wel mijn eigen twist er aan gegeven maar hij is dus niet totaal nieuw! Toch vind ik hem geweldig en ga hem sowieso op mijn mobiel gebruiken.

 Dit zijn de 5 wallpapers die ik gemaakt heb al weer. Ik vond dit echt heel tof om te doen en als dit ook bij jullie een beetje in de smaak valt ga ik dit zeker een keertje vaker doen. Dus download gerust jouw favoriete background maar gebruik deze liever niet onder jouw naam. En laat ook eventjes weten als je er eentje gedownload heb of welke jou favoriet is, altijd leuk om te weten. Mag ik ook nog eventjes in deze post zeggen (sorry het gaat waarschijnlijk nog wel eventjes zo door de laatste paar posts voor de vakantie) dat ik al bijna vakantie heb en er zo veel zin in heb! En over 5 dagen begint officieel de zomer en Summer-Goals-2016, ik heb er zo veel zin in nu al.Liefs,
Roos

Iedereen die geslaagd is, heel erg veel gefeliciteerd en nog meer knuffels. Maak er nog maar ene leuke dag van met champagne en taart en zo (vergeet ook niet nog een stukje naar mij op te sturen natuurlijk).

16 opmerkingen

 1. Wat leuk dat je ze zelf gemaakt hebt! Ik vind ze onwijs leuk geworden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allemaal zulke mooie wallpapers en super artsy!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat leuk gemaakt! Je laatste tekening is ook mijn favoriet. Gewoon het contrast tussen zon en maan, zo tof!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is wel mijn idee er ook een beetje achter. De zon en de maan hebben ook altijd zo iets mysterieus over zich.

   Verwijderen
 4. de laatste is echt geweldig!
  en dat mysterieuze is inderdaad zo,
  daarom heb ik ook voor mijn nieuwe header gekozen..
  echt mooi, de maan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk! :) Hoe maak je deze achtergronden?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gewoon op printpapier getekend en daarna in gescand, super simpel eigenlijk!

   Verwijderen

Latest Instagrams

© So It's Rose. Design by Fearne.