Online Bestellen?!

2 juni 2016


Als je mijn Tumblr blog over de 40 goals die ik aankomende zomer wil gaan voltooien een beetje volgt had je het heel misschien al wel gemerkt. Ik wou wat via Aliexpress kopen. Mij leek het wel een strak plan gelijk wat dingetjes met elkaar te combineren. Dus na heel wat tijd te hebben gespendeerd met op Aliexpress rond te snuffelen had ik een aardig lijstje vol met allerlei spulletjes gekregen. Alles is daar ook gewoon zo extreem goedkoop.


Toch vind ik het ook stiekem wel een beetje spannend, dingen die zo ver uit het buitenland komen bestellen. Daarom vraag ik jullie nu om een beetje advies. Heb jij al wel eens wat op Aliexpress besteld en hoe beviel dat? Heb je misschien ook tips waar ik op kan letten bij het bestellen? Het zou me namelijk nogal vervelend lijken als je (misschien wel een maand) op je spullen wacht en je uiteindelijk niks krijgt!

Dan heb ik nog een vraagje voor jullie. Ik zit te twijfelen tussen 2 petten die ik wil gaan bestellen en ik vind ze allebei onwijs tof maar kan gewoon niet kiezen. De ene is blauw en daar staat LA voorop, deze heb je vast al wel eens vaker voor bij zien komen.


Dan heb je ook nog de leuke zwarte en gewassen pet, dat gewassen houd gewoon in dat hij er wat meer versleten uit ziet. Als ik deze doe twijfel ik ook nog eens of ik er dan ook een patche bij zal bestellen om deze er op te maken.


Nu ik toch zo lekker bezig was op deze site en het me bijna een uitdaging leek alles zo goedkoop mogelijk op te zoeken ging ik door. Zo bedacht ik dus ook dat ik wel kon kijken voor een goede mar wel goedkope hoelahoep. En raad eens, die heb ik uiteraard kunnen vinden en voor een heel leuk prijsje ook nog eens. Want zeg nou zelf 7,- voor een hoepel is echt niks vergeleken met al die andere duren hoepels.

Dan heb ik tot slot nog een kleine mededeling. Alle 40 goals zijn nu te vinden op Summer-goals-2016. Maar plaats nummer 39 is nog leeg. En de uitdaging voor jullie is nu om hier onder een leuke goal voor mij te verzinnen. het mag echt van alles zijn en degene die de leukste goal heeft uitgezocht die heeft geluk, ja o niet. Want die ga ik dan sowieso proberen uit te voeren.

Liefs,
Roos

9 opmerkingen

 1. Ik vind de zwarte pet het leukst! En die patches zijn ook heel tof! Ik vind je idee nog steeds echt super tof en ook heel leuk om al je doelen zo op een rijtje te zien staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik snap wel dat je het eng vind. Ik zou je aanraden via PayPal te betalen en gewoon even reviews lezen. Als die overwegend positief zijn kan het in principe gewoon. Gelukkig kosten die producten van Allixpress niet zo veel. En even kijken naar hoe het zit met de garantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beiden petten zijn tof! Maar wat een origineel idee om daar misschien patches op te maken! Ik heb nog nooit iets besteld op Aliexpress, alleen op eBay. Ik zou altijd de prijs van laag naar hoog kiezen en meteen ''gratis verzending'' aanvinken, maar daar wist je al van denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik bestel veel online, maar aliexpress enzo vind ik toch altijd een beetje riskant
  dus ik snap je heel goed!
  Aan de andere kant, voor die lage prijsjes die ze daar hebben zou ik de gok gewoon wagen.

  liefs joelle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat ik de gok inderdaad maar ga wagen en ze zo ga bestellen!

   Verwijderen
 5. Ik heb weleens wat besteld bij AliExpress, de service was goed en de levering was snel, maar ik zou niet teveel spullen combineren, want de kans dat je dan extra invoerrechten moet betalen is groot en dan ben je ineens veel duurder uit dan de bedoeling was.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar als je bij verschillende personen besteld niet toch?

   Verwijderen

Latest Instagrams

© So It's Rose. Design by Fearne.