Wie ik nu echt ben?!

23 augustus 2016

 
(de kwaliteit is beter van de video is beter dan op de miniatuur)
Oké dit is best wel spannend om te doen eigenlijk. Ik weet ook niet helemaal wat ik hier nu allemaal bij moet gaan zetten. Het hele weekend ben ik druk bezig geweest met het in elkaar zetten van dit korte filmpje van 3 minuutjes waarin ik jullie mijzelf nu (eindelijk) bekend ga maken. Klinkt allemaal spannender dan dat het is, voor jullie dan ik zelf vind het nog wel een beetje spannend hoor. Ook heb ik hier bij gelijk weer een goal voorbracht, een stop-motion maken! Genoeg gekletst ga maar gewoon eventjes kijken ik ben er zo druk mee geweest!

24 opmerkingen

 1. Wat leuk gedaan! Zit ik niksvermoedend je video te kijken, zie ik opeens mijn eigen hoofd.. je bent zelf lief en mooi! Tof dat we je nu zonder masker kunnen zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waah, wat een leuk filmpje! Heel erg tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Roos, wat een superleuk filmpje, mooi gemaakt! Sinds kort gebruik ik mijn eigen naam , inplaats van Laura. Zelf vond ik t best lastig, dus vind ik t ook heel erg knap dat je dit zomaar doet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, nog steeds vind ik het wel een beetje wennen hoor dat iedereen nu zo mijn hoofd ziet met mijn naam er bij maar eigenlijk ook wel fijn dat ik nu gewoon alles doen kan.

   Verwijderen
 4. Mega leuk filmpje! En ik vind je echt prachtig zonder masker hoor :) Ik voel me wel vet gevleid dat ik in je filmpje sta (klinkt sarcastisch, is wel zo) Je bent echt een leuk persoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw tof filmpje (stoer dat je voetbal doet) Je bent echt een prachtig meisje met een leuk karakter! Echt mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. WAUW wat een gigantisch leuk filmpje! Superleuk om te zien & je bent echt een mooie meid! Geen zorgen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ♡♡♡! Ik snap je gevoel dat je het spannend vindt trouwens wel heel goed, zelf blog ik ook best wel anoniem. Je ziet mijn naam alleen op de 'Over mij' pagina en verder is ie nergens te vinden.

   Verwijderen
  2. Ja maar eigenlijk ben ik nu ook wel b lij dat ik niet meer zo geheimzinnig altijd overal mijn hoofd af moet knippen.

   Verwijderen
 7. OOh, Roos! Je bent echt prachtig! En het filmpje vind ik ook echt super leuk geworden! Ga je dan ook echt YouTube video's maken? Da lijkt me echt super vet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk niet dat ik echt YouTube video's ga maken, gaat veel tijd inzitten.

   Verwijderen

Latest Instagrams

© So It's Rose. Design by Fearne.