Wat ik vandaag weer te vertellen heb

20 september 2016


Vandaag geen hele interessante of nuttige post. Ik ben moe, lui en voel me gewoon een beetje shit. Ken je dat gevoel dat je niet echt ziek bent maar het gewoon koud hebt en nergens nog zin in kan krijgen en het liefst gewoon in bed ga liggen (wat ik net dus ook gewoon lekker even gedaan heb). Is allemaal niet erg en moet soms ook even kunnen. Morgen zijn we gewoon weer vrolijk en gaan we lekker happy zijn.


Eerder op de basisschool kwam er altijd een Bieb Bus ook wel een rijdende bibliotheek. Nu ging ik daar nog altijd heen maar er zijn gewoon net niet echt meer boeken voor mijn leeftijd. Je hebt dus boeken voor kinderen die in groep 1 tot de kinderen die in groep 8 zitten en dan heb je ook nog de boeken voor 'oude mensen" nee grapje hoor gewoon boeken voor volwassenen en dat is mij nog net iets te hoog gegrepen. Nu wil ik dus wat boeken gaan reserveren heb jij nog tips laat het dan alsjeblieft even weten dan kan ik die misschien wel even gaan lezen!

Voor komende herfstvakantie ben ik van plan om samen met een paar andere bloggers een meeting te gaan organiseren. Het idee nu is nog om naar Utrecht te gaan. Misschien dat er toevallig een andere blogger hier over heen scrollt met nog een leuk ideetje hier voor, laat het dan eventjes weten.


Voor Handvaardigheid hebben we dit jaar een vrouw die eerst niet wist dat we dat vak van haar hadden maar dacht dat we BeVa hadden (tekenen en handvaardigheid in 1) en de les daarop dacht ze dat we tekenen van haar kregen, lekker voorbereid zullen we maar zeggen ( ik ga er maar even van uit dat ze dit niet leest...). Nu hebben we een opdracht waarvoor we een opbergbakje/doosje voor moeten maken met een bepaald gevoel, emotie of herinnering. Maar ik heb dus echt 0% inspiratie, dus please iemand met een creatief brein help mij!

Dit was dan alweer de post voor vandaag met lekker veel vraagjes aan jullie en leuke fotootjes van afgelopen vakantie terwijl ik (in mijn pyjama broek) door Zwitserland reed. De fotootjes heb ik expres wat korreliger gemaakt voor een wat ouder effect of zo, ik weet niet waarom maar ik vind het wel wat hebben. morgen is mijn zusje jarig en ik heb al wel trek in taart, gna gna (nee grapje hoor niet alleen in de taart).

Nu voel ik me ook echt al een stuk fitter nadat ik deze post heb gemaakt. Misschien moest ik gewoon eventjes wat doen en ben ik nu over dat 'dipje' heen. Fijne avond nog!

Liefs,
Roos

10 opmerkingen

 1. Heey Roos! Mij lijken daan & nadia of 2c wel leuke boeken voor je om te reserveren! En als je nog iemand zoekt die kan helpen met het organiseren van de meeting: mail mij! Ik wil jou toch sowieso nog ontmoeten, plus ik ken utrecht wel aardig goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dana en Nadia heb ik inderdaad al gereserveerd en ik zal nog eens naar 2c kijken!

   Verwijderen
 2. Dit soort posts vind ik altijd super chill om te lezen! Met wie ga je allemaal meeten? En dat bakje.. je kan iets met je blog doen. Dat je bijv. het bakje gebruikt om blog ideetje in te doen en als je dan een keer niet weet wat je moet typen haal je daar een briefje uit. En dan versier je de boven kant gewoon met ik weet niet wat lol. Hopelijk kan je er wat meer! Super leuke foto's trouwens! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het moet een breed onderwerp zijn en het mag niet het 1e het 2e of het 3e idee zijn wat in je opkomt of dit dan heel handig is weet ik nog niet, het is nogal een moeilijk mens.

   Verwijderen
  2. Ugh ik hou echt niet van dat soort leraren. Succes nog & veel plezier met meeten!

   Verwijderen
 3. Dit soort post zijn inderdaad heel fijn om te lezen, gewoon een update over jou, echt heel fijn!! De foto's zijn trouwens ontzettend tof. Heel veel plezier alvast met meeten!! En oh dat bakje, dat is moeilijk om te bedenken inderdaad. Uhm, je kan misschien het bakje maken met marble buitenkant en daarin dingen die je lief hebt? Ik heb geen idee haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helemaal vergeten: heb je een nieuwe layout?! WAT MOOOI <3

   Verwijderen
  2. Ahh dankje ik ben ook hele blij met mijn lay-out!

   Verwijderen
 4. Ik begrijp je volledig! zo'n lastig gevoel hé, een dipje, maar schrijven werkt ook wel voor mij! Leuke foto's trouwens ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, ook al sta ik er op die eerste foto nogal ´ik kom net uit bed` op.

   Verwijderen

Latest Instagrams

© So It's Rose. Design by Fearne.