GiveAway Time | Crazy Socks

6 oktober 2016


Nadat ik zo ongeveer een maand geleden dit idee bedacht is het dan nu eindelijk zo ver. De winactie kan van start gaan. Als je mij een beetje volgt op Instagram wist je het misschien al. Er zijn namelijk sokken te winnen, nu denk je echt 'wat een ontzettend duf idee'. Het zijn niet simpele stipjes sokken dit zijn de 6 meest leuke sokken die ik kon vinden en speciaal voor jou (en een paar extra voor mezelf) heb uitgezocht. Hoe je mee kunt doen lees je hier onder.

Als aller eerste wil ik zeggen dat ik echt heel blij ben met alle volgers die ik nu al wel niet heb. Het duurt niet lang meer of ik tik de 100 volgers op Bloglovin aan, NET TE GELOVEN TOCH?! Dan te bedenken dat ik nog geen jaar bezig ben. Daarom leek het mij nu toch wel eens tijd om ook iets terug te doen.

Alle sokken geef ik weg in setjes van 2. Er zijn dus in totaal 3 winnaars die 2 paar sokken krijgen. Zorg dat als je mee doet je wel te bereiken bent (het liefst een mailadres). De foto's hier in deze post staan ook telkens 2 om 2, die 2 foto's die dus telkesn bij elkaar staan horen ook bij elkaar.Er zijn 2 opties om mee te doen aan deze vreemde sokken giveaway. Of om dubbel zo veel kans te maken allebei. De ene optie is hier op mijn blog en de andere is op mijn Instagram. Je kunt me vinden op Instagram onder de naam @so_its_rose .1.0 Regels voor de GiveAway

~ Volg mij op BlogLovin
~ Save deze post op BlogLovin
~ Laat een reactie hieronder achter welk paar sokken jouw favoriet zijn (en vul een geldig e-mailadres in)

2.0 Regels voor de GiveAway

~ Volg mij op Instagram
~ Zet een foto op je account van jouw sokkenmomentje met de #soitsocks

Je kunt meedoen tot 16 Oktober 12:00 hier na probeer ik zo snel mogelijk de winnaars bekend te maken. Tot die tijd veel geluk!
Je hoeft niet 1.0 en 2.0 te doen, je krijgt bij allebei gewoon 1 lootje doe je ze wel allebei heb je dus 2 lootjes. Ik heb expres niet gezegd dat je mijn foto moet reposten omdat ik daar zelf ook altijd echt een hekel aan heb, het verpest je hele feed (niet dat ik nou zo'n perfecte feed heb maar je snapt wat ik bedoel). Dus het idee is dat de 3 met de leukste sokkenfoto een extra lootje krijgen, 1tje voor het meedoen en de andere voor de leukste foto dus.

Ik hoop dat het een beetje duidelijk is zo. Als je nog vragen hebt vraag het dan gerust of stuur me even een mailtje dan leg ik het nog een keertje uit. Al wel kan ik je vast vertellen dat de sokken echt onwijs leuk zijn allemaal. En voor als je dacht dat ik op de 1e foto sokken aanhad die ik straks weer weg ga geven, dat is dus niet zo ik heb een extra setje voor mezelf gekocht.

Liefs
Roos

18 opmerkingen

 1. Ik vond het tweede setje sokken al superleuk, maar toen ik zag dat er bij het derde setje superschattige cactussokken zaten.. Tja dan kies ik toch echt voor die :P En die donuts zijn ook echt leuk! Ik doe dus heel graag mee :) Sharen op Bloglovin is toch gewoon 'een hartje geven'?

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry mar het moet save zijn in plaats van share dit knopje staat naast het hartje.

   Verwijderen
 2. Heel leuk bedacht! Ik heb geen Bloglovin, maar ik ga binnenkort zeker even een mooie #soitsocks foto maken. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat leuk bedacht!
  Ik vind alle drie de setjes enorm leuk, het is zo lastig om te kiezen!
  Eigenlijk zou ik blij zijn met alledrie, maar als ik echt moet kiezen dan ga ik voor het derde setje met de cactussokjes, want die zijn te schattig.
  Liefs Naomi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit vind ik echt een heeele leuke winactie! Ik wil heel graag meedoen maar hoe moet je een post op bloglovin' sharen?? 😅😅

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry verkeerd neer gezet het moet Save zijn en dat staat onder de post op bloglovin naast het hartje.

   Verwijderen
  2. Super leuke winactie i love sokken xD ik heb hem gesaved via die enne site weet niet of het helemaal goed is gegaan want ik heb geen idee hoe het werkt xD zo even wat leuke sokken foto's maken dat word een sokken feed op me insta @xphotovibes Haha

   Verwijderen
  3. Super leuk dat je meedoet ben benieuwd naar je foto's!

   Verwijderen
 5. Oh, wat een leuke give-away! Die donuts & cactusjes zijn heel erg schattig! Proficiat met je 100 volgers!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee, love de happy socks! Ik volg je op instagram

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaaaaaaa! Ik doe mee!������❤❤❤ Alles gedaan op bloglovin, nu nog ff reageren xx liess

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke sokken, ik ben vooral fan van die met cactussen, en ik ga je gelijk even volgen op bloglovin :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuke actie, super leuke sokken :-) ik vind het eerste setje lekker vrolijk en leuk! Ik heb de 1.0 uitgevoerd en ben je gaan volgen op Instagram :)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© So It's Rose. Design by Fearne.