Windy Week With Some Shoots

21 november 2016


'Ik hoop niet dat het morgen zo hard waait hoor, komen we helemaal niks vooruit hoe hard we ook trappen als we de wind tegen hebben,' zou ieder ander zeggen. Behalve iedereen met een camera thuis 'Zou je alsjeblieft wat foto's voor me buiten willen maken?' 'Ben je gek het waait super hard.' 'Eh ja daarom!' . Zo gaat dat dan ongeveer, oké dat met dat fietsen natuurlijk ook maar met een beetje wind kun je de gaafste foto's maken. Als het niet te donker is en alle foto's totaal bewogen zijn (het is nogal lastig een camera in te stellen de camera aan de persoon in kwestie te geven en er voor te gaan staan (succes niet gegarandeerd...).


Ja zo ging dat inderdaad gisteren, het waaide hier echt enorm hard! Alleen zijn alle foto's echt totaal mislukt op deze 3 na waar je er alleen niks van kan zien dat het nogal waaide....


Super spannend nieuws hier trouwens, ik ga aankomende donderdag een soort van photoshoot houden. Heel leuk natuurlijk wel een beetje spannend, ik ben nou niet echt een professionele fotograaf laten we maar zeggen. Dit is ook niet echt een hele professionele shoot dan of zo hoor, de zus van een vriendin en haar vriend. Alleen dan nog het moet toch wel goed gaan. Het is de laatste tijd ook niet echt heel erg mooi weer dus dat is ook al wel lastig met het licht en zo. Wel, heel leuk om te doen hoor, ben wel benieuwd hoe het gaat lukken.

Om alvast wat inspiratie op te doen heb ik een speciaal Pinterest bord aangemaakt met wat foto's voor koppels (zoals we het maar noemen klinkt in het Engels toch mooier couples) Photography Couples . Ook heb ik nog een ander bord met gewoon wat inspiratie voor foto's die ik binnenkort wil gaan proberen (er komt weer een speciaal soort artikel aan, iets wat ik vaker gedaan heb...)  Photography Inspiration . Dus als je nog eens wat inspiratie te kort komt weet je waar je moet zoeken.


Sorry ik heb gelogen, deze laatste foto is eigenlijk de enigste die echt mooi geworden is. Wens me maar succes de rest van de week. Ik ben nog van alles van plan qua fotograferen maar gisteren wou het niet zo best (misschien dat het al helpt als ik de camera gewoon zelf kan vast houden). Heb je tips of leuke ideeën voor foto´s, voor de shoot van donderdag of gewoon voor mezelf laat het dan even weten, vindt ik wel leuk. Misschien dat ik binnenkort ook wel een serie met iets over fotografie of zo, verzin ik nu echt terplekke (iemand interesse?).

Liefs,
Roos

10 opmerkingen

 1. Oh jammer dat de wind op de foto's niet te zien is, maar ze zijn wel heel leuk! En hoe tof een fotoshoot. Gaaf! Ik vind in het bos wel altijd mooi, misschien met bladeren gooien haha? Succes in ieder geval en ik heb er vertrouwen in dat je hartstikke mooie foto's maakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier bij die fotoshoot, zo tof dat je het mag doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die zwart-wit foto is echt mijn favoriet. Veel plezier bij je fotoshoot!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die andere zijn dan ook niet echt heel erg mooi geworden maar de zwart witte is inderdaad niet zo afschuwelijk.

   Verwijderen
 4. Mooie foto's, leuk nabewerkt! Wat betreft ideeën voor je shoot; bij stelletjes is het altijd leuk om het óf heel geposeerd editorial-achtig te maken of om het juist wat spontaner te laten, zodat je vaak écht de liefde enzo ziet.. :)

  Veel plezier alvast!

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je morgen een shoot hebt, altijd spannend! Succes! Hopelijk wordt het mooi weer.. Laat je het resultaat zien? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja als het maar niet regent! Als ze het oké vinden laat ik misschien wel een paar foto's zien, dat ligt er dus een beetje aan.

   Verwijderen

Latest Instagrams

© So It's Rose. Design by Fearne.