Ben ik nu aan het verven?!

24 januari 2017


Soms heb je even zo'n momentje dat je gewoon lekker creatief aan de gang wilt. Dat heb ik de laatste tijd wel vaker. Niet dat ik nu zo'n goede kunstenaar ben, in tegendeel zelfs. Iedereen is soms gewoon eventjes creatief bezig en ik teken dan graag. Of zoals ik de laatste tijd leuk vindt, verven en om iets specifieker te zijn met waterverf!

Een tijdje geleden kreeg ik een pakketje binnen van @maanling . Daar zat een setje in met echt hele fijne aquarel verf die ik nu dus fijn gebruik. HIER vindt je de post waarin ik allemaal laat zien wat ik gekregen had. Die is trouwens al wel echt heel oud, sorry voor de slechte kwaliteit daarvan.


De verf is echt heel goed gepigmenteerd en werkt echt fijn. Het is nog een beetje prutsen aangezien ik dit nog niet heel vaak gedaan heb maar het is echt leuk! Op Pinterest zocht ik wat rond en kwam een aantal diamanten tegen. Super tof leek het mij om ze zelf te maken. Ze zijn niet echt helemaal perfect maar ik ben toch best blij met het einderesultaat, gewoon eens iets anders als gewoonlijk.


De verf komt van Sostrene Grene verder zou ik echt niet weten waar je het halen kan aangezien ik het gewoon gekregen heb.
Toch even opgezocht, je hebt verschillende winkels van Sostrene Grene door heel Nederland. Ik zag zo snel eventjes dat er een paar in Rotterdam, Nijmegen en s'-Hertogenbosch zaten. Dus als je nog iets zoekt zou ik daar zeker even langs gaan.


Voorlopig ga ik nog een beetje experimenteren en hou jullie op de hoogte. Misschien dat je binnenkort nog een aantal probeersels kunt verwachten. Er zal ook zeker snel nog een post online komen over hoe ik meestal aan de slag ga.

Dan nog iets wij kunnen hier nu gewoon schaatsen! Het ijs mag dan wel niet helemaal super zijn we krakken er nog niet doorheen. Misschien dat ik zo meteen zelfs nog wel eventjes ga met wat vriendinnen.  Is die 'wens' toch nog uitgekomen!

Liefs,
Roos

21 opmerkingen

 1. Zo mooi!! Hoe krijg je dat leuke effect?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh prachtig Roos! Waar heb je dat boek gekocht waarin je verft?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat boek komt van de flying tiger, volgens mij iets van 5 of 6 euro.

   Verwijderen
 3. Wow, ik wou dat ik zo een schilderskillz en tekenkunsten had... Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat supermooi gemaakt zeg! Dat kun je echt goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah wauw! Ziet er echt gaaf uit! Hopelijk gaven de kwasten niet af op je dekbed ... :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, was ik eerst ook nog bang voor maar had ze goed schoongemaakt!

   Verwijderen
 6. "Ze zijn niet helemaal perfect", WAT? Haha! Ze zijn hartstikke perfect geluk joh! Echt héél tof gemaakt. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ziet er leuk uit!
  Fijn toch, dat je gewoon kan schilderen :). En de kleuren zijn ook zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© So It's Rose. Design by Fearne.