So It's 2017 ~ Mijn Playlist

5 januari 2017


Wat ik wil proberen vol te houden dit jaar, mijn nieuwe playlist. Elke dag van het 2017 ga ik hier een nummer in zetten. Gewoon een nummer die ik ben tegengekomen, een nummer die gewoon erg mooi is of een nummer die gewoon in mijn hoofd blijft hangen. Ik ben nu 5 dagen bezig * even snel er weer een nummer toevoegen voor vandaag* , ben ik weer, het is echt leuk!

Je kunt me vinden op spotify onder de naam, hoe origineel, Soitsrose. De playlist heb ik dan ook So It's 2017 (gewoon nog origineler) genoemd. Je kunt ook zien wanneer ik het nummer heb toegevoegd ,je ziet nu al dat het één keertje is mis gegaan maar dat zal wel vaker gaan gebeuren denk ik.


Hier kun je hem al vinden en genieten van tot nu toe 18 minuutjes muziek. Misschien mooi, misschien echt heel erg fout en misschien vindt je het gewoon echt slechte muziek. Ik vindt het een leuke boel, met tot nu toe geen hele foute nummers maar niet de standaard top 100, dat zeker niet.


 
Als jij nog leuke nummers weet zet ze dan ook hieronder neer, als ik dan eens geen inspiratie heb kan ik ze hier vandaan halen! Wie weet zet ik hier nog wel eens een update hier neer.

Kennen jullie die leuke retro rolschaatsen? Met een leuke bloemenprint of gewoon mintgroen, ik vindt ze echt helemaal geweldig! Iemand die ze weg doet of waar ik ze goedkoop kopen kan?
 
Liefs,
Roos

19 opmerkingen

 1. Super leuk idee om dat zo bij te houden! Leuk om de lijst dan door te nemen eind van dit jaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Uhm haha ja ik heb er genoeg; mercy, treat you better, Life of the party, honest... (Nee ik ben geen fan hoor)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een leuk idee, dan heb je straks een heel muzikaal jaaroverzicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Omg als je die retro rolschaatsen ergens goedkoop vind, speel mij het adresje even door ;)
  En leuk idee zo'n jaarlijkse afspeellijst. Zelf heb ik ze altijd per maand al vol staan met iets van 100 nummers dus dat zou voor mij een iets te grote lijst worden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zal ik doen! Haha, soms is het inderdaad wel lastig maar 1 nummer uit te kiezen terwijl je er eigenlijk 3 in je hoofd hebt.

   Verwijderen
 5. Altijd als mensen hun Spotify lijsten delen, ga ik toch weer twijfelen of ik toch niet een account aan moet maken. Het lijkt me soms zo handig! Grow van Frances kende ik nog niet maar is nu één van mijn favorieten geworden na het lezen van dit artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was ook heel lang eigenwijs en deed het niet aangezien ik er toch niet voor wou betalen maar het is echt handig! Vaak zit ik achter de pc en dan is het heerlijk om gewoon een playlist aan te zetten.

   Verwijderen
 6. Wat grappig, ik ben er ook mee bezig. Ooh, ik zou Amber niet zijn als het bij mij ook al niet fout gelopen was. Zolang er aan het einde van het jaar 365 nummers in staan, ben ik tevreden :)
  Jou playlist ga ik ook maar eens even volgen, misschien haal ik er wat inspiratie uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat tof dat jij dit ook doet! Ben ook benieuwd naar jou playlist.

   Verwijderen
 7. Leuk idee om voor elke dag n liedje te hebben! :) Voor mij zou dat wat lastig gaan, ik luister vaak maaaaanden naar 1 en dezelfde afspeellijst dus dan zou zo'n lijst al snel eentonig worden hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja maar misschien ook juist leuk om eens wat anders te proberen?

   Verwijderen
 8. Leuk zo'n playlist! Ik vind Scars to your Beautiful en de nieuwe nummers van Ed Sheeran op het moment heel fijn :)
  Oh, en alles van Kygo zijn album is heerlijk ^^ Misschien kan je voor rolschaatsen eens kijken op Marktplaats?

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ben al overal aan het zoeken en heb nu al wel een mooi paar op het oog.

   Verwijderen
 9. Van die rolschaatsen zijn zo cool! Eigenlijk moet je ze toevallig tegenkomen in een tweedehands winkel...

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© So It's Rose. Design by Fearne.