STARS CAN'T SHINE WITHOUT DARKNESS | blackhead mask

24 maart 2017


De laatste tijd schijnt iedereen er helemaal vol van te zijn. Want wie heeft ze nu nog niet voorbij zien komen via Instagram? De blackhead masks zijn helemaal een dingetje geworden. Stiekem vond ik het allemaal een beetje onzin maar toen ik een tijdje geleden een pakketje kreeg opgestuurd moest ik het toch maar eens uitproberen en het was in ieder geval een feestje om te doen!

Van Sieradenbymaud Kreeg ik een leuk pakketje opgestuurd met een aantal leuke spulletjes. Ze heeft allerlei van dit soort hebbedingetjes. Maar je vindt er ook leuke chokers en andere sieraden. Het blackhead mask lag al een tijdje op mijn bureau en ik kon het niet weerstaan. Afgelopen week was ik vroeg uit en ging het dan eindelijk toch eens uitproberen!


Het leek mij net zo leuk om jullie mee te nemen in het proces maar je wilt niet weten hoe ik heb lopen prutsen. Camera te laag, verkeerde instellingen, geen spiegel bij de hand en vieze vingers waardoor mijn camera ook een blackhead behandeling heeft gekregen, oeps. Dit is ook echt de enigste redelijk normale foto waarin ik bezig ben het prutje aan te brengen. Overal trek ik echt de meest bizarre poses aan.


Wel één klein dingetje, die sterretjes zaten er niet bij maar had ik zelf nog liggen. Mijn creatieve ikje dacht dat het de foto's wel wat zou opfleuren. Ook al heeft dit alles een beetje gefaald, ik heb ook veel te weinig aan gebracht, vond ik het wel echt leuk om te doen. Vooral het masker er af trekken is echt te grappig en werkte ook nog verbazingwekkend goed!

Ik denk echt waar dat dit masker perfect is voor een Sleepover met je besties. Zeker weten dat jullie heel veel lol gaan krijgen! Eens wat anders dan een maskertje van de Kruidvat.


Of het echt geholpen heeft weet ik eerlijk gezegd niet. Ik had geen hele smerige poriën dacht ik zo en zie ook geen overduidelijk verschil. Het is gewoon leuk om eens te proberen en dat is het eigenlijk. Het kan ook dat het komt doordat ik er gewoon te weinig op heb gedaan maar voor mijn idee is er niet veel veranderd.

Dit betekend niet dat je geen kijkje meer moet nemen bij de webshop van Maud, sieradenbymaud.nl . Het is echt een lief meisje en verkoopt de leukste spulletjes voor een lage prijs, klinkt goed toch?


 Ik wil iedereen alvast een fijn weekend wensen met een mooi zonnetje. Van dit weer wordt toch iedereen blij? Terwijl ik dit artikeltje type schijnt de zon gewoon nog heerlijk door de ramen en dat om 18:00. Helemaal happy hier!

Zelf heb ik ook het idee of opeens iedereen in Maart jarig is. Zo veel leuke verjaardagen zijn er altijd in Maart. Echt hartstikke leuk (en lekker, taart!). Wanneer ben jij eigenlijk jarig en hoe oud ben je? Eigenlijk ben ik wel benieuwd hoe oud al mijn lezers zijn!

Liefs,
Roos

17 opmerkingen

  1. Och ja zo'n masker is echt een smeerboel bij het aanbrengen. Ik vind die sterren erbij wel grappig, het heeft wel wat. Deze lezeres is jaar ;)
    Liefs,
    Elles

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb al van veel mensen gehoord dat het erg pijn doet om dat goedje van je gezicht te trekken, ik wil het echt wel eens proberen want mijn poriën kunnen wel een reiniging gebeuren.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vond het eigenlijk wel mee vallen hoe zeer het deed.

      Verwijderen
  3. Aaaai, dit is echt de hel voor je gezicht. Haalt meer donsharen dan mee eters mee. :/

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk, zo'n masker! Mooie foto's ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ahw wat een leuk masker! mooie en duidelijke foto's heb je gemaakt

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wil het masker ook graag een keertje uittesten, maar heb ook veel slechte verhalen gehoord dus weet het nog niet zo... hahah (en ik ben 17 als je het nog niet wist ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh wat cool! Leuk met die sterretjes ook hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zo leuk gedaan met die sterretjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hé Ik kende deze maskers nog helemaal niet, maar wat zijn ze leuk! Voor de leukigheid zou ik ze al proberen! En zo leuk met die sterretjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heb toevallig vanmorgen nog een filmpje gezien van iemand die het masker er af trok en het erg zeer deed haha! Ik denk niet dat ik dit masker ooit ga proberen :')

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw Roos!! Deze foto's zijn zo creatief gemaakt!! Je bent echt ontzettend creatief jij!!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© So It's Rose. Design by Fearne.