Als echte Hollanders | COLLAB

9 juni 2017


Als echte Hollanders gingen ik en Eva van HashtagEva de uitdaging aan. We zouden een paar leuke spulletjes uitzoeken op Aliexpress en onze mening delen op onze blogs. Nou en dat is dus ook precies wat ik vandaag van plan was.

Uiteindelijk bestelde ik een hele mand vol bij Aliexpress en kon het wachten beginnen. Je weet nooit zeker wat je binnen gaat krijgen en al helemaal niet wanneer. Dat wachten maakt het juist eigenlijk ook wel weer leuk. Elke keer weer nam ik een kijkje in de brievenbus en dan zat er wel weer eens een leuk pakketje tussen.

Ik bestelde deze simpele choker. Eigenlijk draag ik haast geen sieraden op mijn horloge na. Maar het leek mij leuk om toch wat meer aan mijn collectie toe te voegen. Vandaar dat ik deze simpele choker heb aangeschaft. Helaas was hij net iets te groot voor mij maar mijn moeder heeft hem wat versteld waardoor hij nu prima past.


Aangezien ik de laatste tijd steeds meer bezig was (het is even wat minder aangezien ik het nogal druk heb met school) leek het mij leuk wat glitters en sterretjes aan te schaffen. Pinterest staat er vol mee en ik wou er zelf nu ook wel eens mee aan de slag gaan. Veel bijzonders is er tot nu toe nog niet mee gebeurt maar wie weet komt dat nog....
 
Sterretjes             Glitter

 
En weer kunt u hier een choker bezichtigen. Deze keer een iets uitgebreidere versie met een grootse gebruikshandleiding.
Oké, dat valt dan weer reuze mee. Deze wrap choker wikkel je een paar keer om je nek, strikje erin en je bent klaar. Om eerlijk te zijn, ik ben hier helemaal weg van! Al een tijdje vond ik ze erg tof en dan nu eindelijk heb ik hem zelf ook. Wel heb ik er soms nog problemen mee met combineren wat er voor zorgt dat ik deze choker niet erg vaak gedraagt heb tot nu toe. Iemand tips hoe ik dit het leukste/beste kan combineren?
 


Toen ik samen met Eva begon met zoeken naar spulletjes voor deze collab begon ik gelijk met het kijken naar zonnebrillen. Voor degene die mij al wat langer volgen weten misschien wel dat ik een grote verzameling aan zonnebrillen heb. Helaas is vorig jaar in mijn vakantie op Kroatië mijn favoriete zonnebril kwijtgeraakt. Nu zocht ik weer naar iets soortgelijks en zonder die 'neussteuntjes' zoals ik ze noem. Je weet wel die extra opzet stukjes zodat de bril goed op je neus blijft staan. Als je die zonnebrillen met die steuntjes in je haar zet krijg je echt een grote klittenbende vandaar dat ik er dus weer een zonder wou hebben.

Deze is heel simpel maar toch wel weer echt heel chic. Ik ben er blij mee en ga hierbij beloven dat ik alles op alles ga zetten hem dit jaar niet weer ergens kwijt te raken (ook al is het wel een goede smoes om een nieuwe te kunnen kopen...).Wie heeft ze nou nog niet voorbij zien komen op Pinterest, Tumblr of Instagram, deze Gemstone necklaces? Ik in ieder geval wel en vind ze ook erg leuk. Deze variant met het maantje erbij vond ik dan ook zo leuk dat deze zo heel plotseling in het mandje is beland. Dit is echt zo'n typisch kettinkje voor in de zomer bij een leuk zomers jurkje.Eigenlijk alles wat ik heb besteld is naar wens en zoals verwacht. Er zat alleen wel één echte miskoop tussen. Je hebt ze vast wel vaker gezien de o zo bekende Fishnet Tights, of zo als ik ze had als sokjes. Ze zijn gewoon zo kwetsbaar dat je maar een keer langs een takje moet komen en hij is helemaal kapot. Echt drama die dingen, het lijkt heel leuk maar het is echt niks voor mij. Op de blog van Eva HastagEva lees je nog een drama verhaal over hetzelfde onderwerp, visnetjes. Maar Eva heeft nog veel meer in haar artikel staan dan alleen deze miskoop dus check ook zeker dat artikel. Dan kun je haar ook gelijk even volgen want Eva is een echt voorbeeld van een Girlbosss. Ze heeft een prachtige blog dus hup, hup even kijken!

Liefs,
Roos

3 opmerkingen

  1. Knap kind ben je ook! Leuk dat je deze collab gedaan hebt. Wij bestellen ook zoveel van Ali Express, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die zonnebril! Die moet ik ook hebben, echt te leuk. Toffe spullen heb je geshopt :).

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© So It's Rose. Design by Fearne.