France Diaries Part ||||

18 augustus 2017


Dear Diary,

Eén van de laatste dagen in Fréjus moest ik toch nog echt wat souvenirtjes halen. Samen met mijn moeder ging ik op stap en liepen we door de mooiste straatjes en langs de vrolijkste huisjes. Ik heb er deze dag dan ook weer vrolijk op los geklikt met mijn camera.Ik snap niet waarom Nederland niet helemaal vol staat met roze huisjes en blauwe luikjes?! Iedereen maakt wel een mooie foto voor zo'n huisje als je ze tegen komt in het buitenland maar in Nederland zijn ze nergens te vinden. En serieus hoe leuk is het als er iemand aan je vraagt 'Hé jij woont ook in deze straat toch? Welk huis?'. En dat jij dan gewoon kan zeggen 'Dat roze huis met die schattige blauwe luikjes waar alle toeristen altijd naar kijken dat is mijn huis.'In een steegje kreeg mijn moeder mijn camera en heeft ze een aantal foto's van mij gemaakt. Zodat ik mijn leuke setje van de Pull&Bear ook nog even aan jullie kan showen.'s Avonds gingen we weer terug naar het stadje maar deze keer met de hele fam. We gingen op aan een tafeltje zitten en terwijl we ons eten op smikkelden hadden we een echte 'liveshow' van een dansgroep. Het zag er leuk uit want jong en oud man of vrouw alles deed mee.


Roos

8 opmerkingen

 1. Het net even al je diaries gelezen, hoe leuk! Die foto's heb je ook echt super leuk bewerkt met al die leuke extraatjes erbij, ik word er spontaan vrolijk van. Nog veel plezier deze vakantie!
  Kus,
  Amber
  Ps. Je ziet er echt geweldig uit op die nieuwe foto in je sidebar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is het toch prachtig hè! Zelf ben ik twee jaar geleden in Fréjus geweest. Binnenkort ga ik nog lekker op vakantie, ook naar Frankrijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik houd echt van al die mooie gekleurde huisjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah heel leuke post Roos!! Mooie foto's en heel gaaf hoe je ze hebt bewerkt! X

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© So It's Rose. Design by Fearne.