WhERe tO FInD iNspIRATiOn

16 september 2017


De laatste tijd heb ik echt veel te weinig tijd voor mijn blog. Ik ben druk met van alles en nog wat (school, voetbal en werk) en hierdoor schiet het bloggen er gewoon een beetje bij in. Als ik dan eens tijd heb weet ik ook nog eens niet waar ik het over moet hebben. Vaak moet je dan gewoon even achterover leunen en alles laten bezinken, er komen wel weer ideeën. Omdat proces iets sneller te laten verlopen heb ik vandaag 3 tips.

1. Photography/Video
Foto's en video's kunnen je weer bergen vol met inspiratie geven. Niet alleen om zelf weer te gaan fotograferen maar ook om weer blog artikelen te gaan schrijven. Hier onder een aantal GROTE inspiratiebronnetjes:


2. Books
Boeken, gedichten of quotes kunnen ook weer zorgen voor bergen nieuwe inspiratie. Hier onder heb ik weer een lijstje met inspiratie:
 • HET GROTE MISSCHIEN - JOHN GREEN
 • THE ONE WHO FALL AND GETS UP IS SO MUCH STRONGER THAN THE ONE WHO NEVER FELL

3. Music
Waarschijnlijk heb jij net als mij een aantal nummers die je deze week erg veel geluisterd hebt. Maar de kans dat jij dezelfde nummers over een maand nog luistert is dan weer heel klein. Bij mij gaat dat vaak ook zo en vaak heb ik zelfs geen flauw benul waar het over gaat. Maar luister eens echt goed naar de lyrics.

4.Blogs
Dit is misschien wel de meest voor de hand liggende optie maar het lezen van andere blogs bezorgd jou ook weer heel veel nieuwe inspiratie. Doe eens een oproep zodat mensen hun eigen blog aan je kunnen doorgeven en je ontdekt weer heel veel nieuwe blogs! Dat is dan ook iets wat ik nu ga doen.

 Heb jij een blog/isntagram account zet dat dan in een reactie hieronder en vertel er maar wat leuks bij!


Nu hoop ik dat als je eens zonder inspiratie komt te zitten je dit artikeltje er bij pakt en weer wat nieuwe inspiratie krijgt. Ik ga zodra jullie hier je blogs dumpen lekker blogjes lezen en vanavond ga ik weer werken. FIJN WEEKEND❤

Liefs,
roos

11 opmerkingen

 1. Wat is dit weer een leuk artikeltje met alweer van die prachtige foto's! Die frustratie van het te weinig tijd om te bloggen klinkt me ook echt heel bekend in de oren, school begon jammer genoeg niet zo rustig als ik hoopte. Op mijn blog (ambers--things.blogspot.be) wil ik binnenkort meer gaan plaatsen over het zoeken naar geluk en rust in je hoofd.

  Heel veel succes nog op school en zo!
  Kus,
  Amber

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jij ook fijn weekend roos! echt mooie foto's <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's, pretty!! En ik kan zeker inspiratie uit deze post halen!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooie foto's! Ik vind het soms ook heel moeilijk om inspiratie te vinden, ik ga dit artikeltje zeker gebruiken! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te zien waar je inspiratie vandaan haalt! Ik haal zelf veel inspiratie uit Instagram en inderdaad ook andere blogs :) Mooie foto's weer!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb net je blog ontdekt en ik vind hem echt superleuk! Leuke lay-out heb je ook! Ik zelf blog ook. Maar door school ben ik hem echt een beetje aan het verwaarlozen. Zelf vaal ik hier echt van en ik voel me er erg schuldig over. Ik blog over fotografie, travel en nog meer dingen waar ik van hou! Neem gerust een kijkje als je daar zin in hebt! X Lore (www.cestlore.be)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© So It's Rose. Design by Fearne.