Photography Project


Samen met een vriendin heb ik dit projectje opgericht, speciaal voor alle fotografie liefhebbers. Ook al heb je er totaal geen verstand van, ben je een echte amateur of gebruik jij je telefoon om foto's mee te maken, ook jij kunt mee doen! Het idee is dat we een groep met deelnemers krijgen die bereid zijn eens in de 2 weken een foto te maken voor de opdracht die je krijgt. Voor die opdracht krijg je 10 dagen de tijd, na 4 dagen komt de uitslag online, wie gaat er door en wie valt er af. Ook krijg je dan de nieuwe opdracht weer. Eens in de zoveel tijd komt er op mijn blog een artikel online met wat tips en tricks van mij, Tamara (mijn vriendin) of een andere blogger of goede fotograaf dei jou weer op weg kunnen helpen naar de finale.

In de finale strijden de 3 overgebleven fotograven voor  de eretitel en een prijs. Zij krijgen alle drie een grote opdracht. Wat deze opdracht is blijft tot die tijd nog een verassing, maar het wordt gaaf!

 Durf jij het niet op te nemen tegen alle andere (insta)bloggers? Wees niet bang voor jou is er ook de mogelijkheid om mee te doen, post jouw mooiste foto met de #Soitsmyphoto en je maakt automatisch kans op een prijs en een plekje op mijn blog!

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN

HIER kun je alle foto's vinden.

2 opmerkingen

  1. Ik weet niet of mijn formuliertje is verzonden, oeps. Ik wil wel meedoen, klinkt uitdagend! ((:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hij wil hem niet verzenden helaas....

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© So It's Rose. Design by Fearne.