Autumn Mood

29 september 2016


Het is nu officieel herfst en dat zal je ook vast nog niet zijn ontgaan. Het mooie zonnige weer begint langzaam aan te veranderen in een donker, koud en waaierig weertje. Maar ook dat heeft zo zijn charmes. En laat vooral weer wat ideetjes achter en over die ideetjes en gedachtes heb ik het vandaag + wat artistieke foto's zoals ze door mijn moeder zijn genoemd.
Als eerste raad ik je nu aan om dit nummer even af te spelen terwijl je dit lekker op je gemakje gaat lezen. Of het anders op z'n minst weer even in je playlist plaats om weer een beetje in de sfeer te komen (hij staat bij mij ook lekker op repeat terwijl ik dit allemaal type).
Sweater Weather Cover

Herfst, de laatste paar warme zonnestralen die laatste dagen dat je je jas nog thuis kan laten liggen. Langzamerhand veranderen die frisse groene bladeren in een explosie van kleuren en word het elke avond een stukje eerder donkerder en knusser.
Herfst, tijd van Pompoenen langs de weg en Warme Chocolade melk, tijd van Laarzen en tijd van Haardvuur. Herfst de tijd dat je weer tijd hebt voor de kleine dingen, een avond lang tekenen of een dag lang de meeste bijzondere baksels fabriceren.


Ik kan je in ieder geval al wel vast gaan vertellen dat dit een redelijke lange post gaat worden met allerlei random kletspraatjes over de herfst, wat had je anders ook verwacht?

Als aller eerste wil ik een klein projectje met jullie delen. Ook wel #ExtraGeheimeHerfst/WinterProjectMetMijnZusje genoemd. Oké grapje dus de naam daar moet nog even over worden gediscussieerd. Maar het idee is er in ieder geval al wel. Ik heb mijn zusje met een gekke bek gevraagd of het haar leuk lijkt om deze herfst/winter samen allerlei recepten uit te proberen voor mijn blog. Ze was gelijk enthousiast waardoor we allebei gelijk naar Pinterest zijn gegaan om een bordje aan te maken waar nu al onze typische herfstgerechten in staan maar ook de meest geweldige receptjes die we gewoon echt een keer willen uitproberen. Hier kun je het bord vinden. Maar hier za later nog wel een keer wat meer over komen gok ik zo.

Een poos terug heb ik het gehad over een ander project met beautybloggers en Non-Beautybloggers. Ik had 2 leuke teams bij elkaar gekregen maar uiteindelijk is er toch nog te veel afgezegd en heb ik het project maar laten varen. Nu kreeg ik pas nog een mailtje van een teamlid uit team Beautybloggers die het nog steeds wel zag zitten. Misschien dat je hier dus ook nog wel één post van ga tegen komen hier, maar reken er nog maar niet helemaal op hoor!

 Deze herfst ben ik ook nog van plan om een bloggersmeeting te gaan houden/hebben. Hier heb ik het al een paar keer eerder over gehad maar nu is het nog een beetje afwachten of ik ook echt op de datum kan die er nu is uitgekozen. Maar als dat door gaat zal hier natuurlijk uitgebreid verslag over worden gedaan. mijn eerste bloggersmeeting.


Ook ben ik bezig met een Winactie aangezien ik nu al bijna 100 volgers heb op Bloglovin (!) . Niet alleen daarom hoor, ik heb ook gewoon zin om eens iets te organiseren en dit leek me nou echt hele erg leuk. Voor als je me trouw op Instagram volgt, jij weet misschien al wel wat er te winnen valt? Maar voor de rest blijft het lekker nog even geheim. Ik hoop dat ik de winactie over ongeveer 2 weken echt bekend kan gaan maken maar dat is nog even afwachten.

Dan is er natuurlijk ook nog het spannende nieuws wat je kunt lezen in mijn vorige post. Dat is misschien nog wel het gene waar ik het meest benieuwd en nieuwsgierig naar ben.

Deze herfst ben ik ook van plan om meer te gaan tekenen. Of het me ook echt gaat lukken is een tweede, de laatste tijd (al bijna ene half jaar) heb ik gewoon geen inspiratie meer en mislukt ook gewoon alles. Wel ben ik van plan om een keer echte goede aquarel verf of gouache verf aan te schaffen om dat uit te gaan proberen.

Heb jij nog nieuws of iets leuks wat er komend najaar staat te gebeuren (klinkt echt een beetje als een film trailer)? En wat vind je van mijn kleine bak projectje wat ik van plan ben om te gaan starten, is er iemand die dat ziet zitten of is er niet echt oren naar?

 Liefs,
Roos

21 opmerkingen

 1. Deze foto's zijn zo moooooi <3 En ik heb echt zin in die meeting! Waarschijnlijk ga ik er dan ook een soort verslagje over schrijven ofzo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk! Ik hou altijd zo van dit soort artikeltjes, veel plezier op de meeting! Ben benieuwd naar je verslag x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg fijn project! Ik kijk er alvast naar uit. Ik moet je ook even zeggen HOE MOOI deze foto's zijn! Ze hebben echt een geweldige vibe, erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, dankje ik ben zelf ook wel een klein beetje trots op het resultaat.

   Verwijderen
 4. Dit soort artikeltjes zijn echt ontzettend leuk & die foto's zijn mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw! Die foto's zijn zoooo mooi geworden! En je bakprojectje klinkt echt leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje, ik hoop ook dat het allemaal gaat lukken met mijn baksels.

   Verwijderen
 6. De foto's zijn zo mooi geworden! Je groeit ook gewoon echt met de dag he, good job (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas nog niet qua lengte maar dat maakt niet, dankje!

   Verwijderen
 7. Aah, heerlijk zo'n kletsartikeltje! Heel fijn om te lezen dat je blog zo goed loopt, daar mag je best trots op zijn <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat je naar zo'n meeting gaat! Vast erg gezellig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben ook zo dol op de herfst! Het Pinterest bord ziet er goed uit; vooral die gingerbread biscotti lijkt me heel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gaaf die foto's, en erg leuk om te lezen deze post!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© So It's Rose. Design by Fearne.