'Kleine' Verassing

26 september 2016


Lekker veel geel, lekker veel licht en lekker veel Zwitsal. Vandaag een mededeling en een klein kletspraatje over deze leuke parfum. En dan doe ik ook nog een klein oproepje naar leuke en vooral lekkere dingen om te bakken/koken voor de komende herfstvakantie. Ik ben namelijk van plan een echte keukenprinses te worden (droom verder Roos je doe zelfs afbakbroodjes in de magnetron). Gewoon omdat het leuk is en het me nou echt leuk lijkt om foto's te maken van voedsel, ik heb echt nog nooit zo'n stomme zin gehoord maar daar kijken we wel even overheen. Maar ook gewoon een recept hier met jullie te delen.


Dan beginnen we eerst maar eens met die mededeling. Ik ga jullie nu eerst nog eens terug sturen naar de foto hierboven laat hem je eens even goed in je opnemen. Ja, Gelukt? Nou wat gok je zo hoe kom ik hier aan? Vonden mensen dat ik enorm stonk of dat ik al rimpels kreeg, als je dat dacht zat je net niet helemaal warm. Ik krijg namelijk een broertje of een zusje! Super leuk en spannend natuurlijk. Het duurt nu ook al helemaal niet zo lang meer over zo ongeveer ander halve maand zou het er al kunnen zijn. Ik ben razend nieuwsgierig en ben zo benieuwd naar wat het word dat het me nu wel eens tijd leek om het ook hier bekend te maken.

Als je het je afvroeg ik ben 14 jaar op het moment en mijn jongste zusje (we zijn met 3 meiden) is net 10 geworden. Dat is dus best wel een klein beetje een leeftijdsverschil en we hadden het ook niet helemaal aan zien komen maar des te leuker is het!


Als je het je nog kan herinneren, ik was een maand geleden dus jarig. Van een vriendin kreeg ik die onwijs schattige Zwitsal parfum. Ik had hem al vaker zien staan bij de Kruidvat en vond hem toen al heel schattig en ik vond het daarom ook echt heel lief dat ik deze kreeg. Hij ruikt gewoon echt naar de Zwitsal zoals we hem allemaal kennen (dat kan toch niet anders?!).

De bodylotion is dan weer net niet van mij maar was ene kadootje voor mijn moeder op moeder dag. Voor deze post leek dit me wel het perfecte plaatje, ook al leek de dikke buik van mijn moeder ook nog wel een leuk idee, hihi.


Dan wou ik als laatste nog wat aan jullie vragen, iets totaal anders maar dat doet er even niet toe. Elke ochtend die ik weer verplicht mijn bed uit moet komen om 7 uur voor school is de laatste tijd weer echt verschrikkelijk. het is gewoon nog donker! Ook begint het al langzamer aan wat kouder te worden. Ook al zal ik dat warme zonnetje wel gaan missen stiekem heb ik ook wel weer zin in de herfst met al zijn mooie bladeren en de warme koppen thee met... Bijvoorbeeld ene lekkere brownie of een stuk Carrotcake en noem maar op iets wat nou echt typisch bij de herfst hoort. Ik wil wat meer gaan bakken. Dus ken jij een leuk recept? Laat hier onder een leuke reactie achter of stuur me een mailtje naar soitsrose@gmail.com .

Liefs,
Roos

14 opmerkingen

 1. Proficiat met je kleine zusje die er binnenkort aankomt! En best een groot leeftijdsverschil hè. Ik ben nu 15 en op mijn 13e kreeg ik te weten ook nog een zusje te krijgen! Dus ook best een groot leeftijdsverschil dus kan je heel goed begrijpen. En wij zijn nu met 4 thuis echt veel😂

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, zal wel even wennen zijn maar toch wel leuk het zal inderdaad wel wat drukker worden, hihi.

   Verwijderen
 2. ah gefeliciteerd! super leuk zo'n nieuwe periode met binnenkort een extra familie lid.
  geniet ervan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat ontzettend leuk!! Mijn jongste zusje en ik verschillen 9 jaar, maar ik vind dat net fijn! Hier thuis zijn we met vier, en dat is best druk, maar ik denk niet dat ik zonder hen zou kunnen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat grappig, zo is het straks bij ons straks ook vast.

   Verwijderen
 4. Oeh super leuk dat er nog een zusje bijkomt! Zelf zou ik dat ook gigantisch tof vinden alleen dan zou het gevolg zijn dat hier 6 kinderen rondlopen en dat lijkt me nou net wat minder. Geniet van de tijd dat ze nog klein is ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OOOOh! Gefeliciteerd Roos! Geniet van de mooie tijd met je kleine spruit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, wat super leuk! Gefeliciteerd zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alleen bij het lezen van je inleiding heb ik al twee keer hardop gelachen. Wat een heerlijk mens ben je ook... En wat leuk dat je nog een broertje of zusje krijgt! Gefeliciteerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha nou was dit gelukkig geen slaapverwekkende post.

   Verwijderen

Latest Instagrams

© So It's Rose. Design by Fearne.