★★★★★ FOTO ★★★★★

12 april 2017

★★★★★★★★★★★★★★

Na een half jaar mijn Pentax altijd aan mijn zijden te hebben kan ik wel zeggen dat ik niet meer zonder kan. Bijna wekelijks spreek ik wel met iemand af om wat foto's te maken of ga ik zelf vrolijk aan de gang. Ik kan dus wel zeggen dat fotograferen echt één van mijn grootste hobby's is geworden nadat ik ben gestart met mijn blog anderhalf jaar geleden. Vele foto's later kreeg ik een tijdje geleden aangeboden een foto te laten afdrukken om jullie vervolgens te vertellen over mijn ervaring met Fotoopcanvas.nl

Dat is dan dus ook wat ik vandaag ga doen. Vorige week ging ik gelijk enthousiast op zoek naar een leuke foto toen ik te horen kreeg dat ik een foto op canvas mocht uitzoeken. Gelijk bedacht ik mij al dat ik geen foto wilde waar ik in mijn eentje op stond. Ik weet niet of ik de enigste ben maar ik kijk liever naar een leuke foto met mijn vrienden dan dat ik naar enkel mezelf ga staren.


Ik heb uiteindelijk deze leuk foto uitgezocht die we nu al weer een tijdje geleden gemaakt hebben. Het was nogal lastig een mooie foto uit te zoeken waar iedereen mooi op stond maar het is me gelukt zoals je ziet! De kleuren zijn allemaal heel mooi en er is ook genoeg licht. Ik ben er helemaal happy mee!

    BEOORDELING:
 • Goede kwaliteit, de foto is nog steeds van een goede kwaliteit en is niet vaag of onscherp geworden.
 • Snelle levering, na 2 dagen had ik de foto al in huis. Ik had nooit verwacht dat het er al zo snel zou zijn en was compleet verrast.
★★★★★
Ik kan Fotocadeau wel minder sterren geven maar om heel eerlijk te zijn zie ik geen minpuntje. De foto was waanzinnig snel binnen en de foto is ook nog eens erg mooi aangekomen. Vandaar dat ze gewoon 5 sterren verdient hebben.


Nu wil ik eerst nog wel even zeggen dat ik alles wat hier op mijn blog plaats ook meen. Ik ga geen dingen verzinnen en jullie voorliegen. In eerste instantie ben ik mijn blog gestart om mijn creativiteit hier kwijt te kunnen en gewoon lekker van mij af te schrijven. Dus ook al krijg ik de laatste tijd wat vaker dingetjes opgestuurd betekent dat niet dat ik daarvoor dingen ga verzinnen om andere het maar naar hun zin te laten zijn. Ik doe het alleen als ik er zelf ook achter sta en denk dat jullie er wat aan hebben.

Het helpt mij ook als bedrijven mij benaderen zodat ik weer op ideeën kom en ergens mee aan de slag kan. Maar binnenkort zal ik hier eens een heel artikel aan wijden als jullie dat interessant vinden.


Nog even een leuk nieuwtje. In mijn vorige artikel had ik het over een project van school waar wij een app voor wouden gaan maken. Nu hebben wij afgelopen maandag die presentatie gehad en het ging eigenlijk nog best goed. Ook al stonden we een beetje voor paal aangezien het filmpje het niet deed (dit gebeurd bij mij dus altijd bij een presentatie #struggles). Uiteindelijk zijn we op de 3e plaats geëindigd en hebben we ook nog een mooie groene dopper + een rolletje pepermunt bij.

Fijne week nog en er komt komend weekend weer een heerlijke post aan (letterlijk en figuurlijk). Dus tot dan en geniet van je lange weekend waarin je natuurlijk mijn blog weer komt bezoeken voor dat heerlijke artikel 9nu moet ik weer ophouden met al die zelfpromotie).

Liefs,
Roos

13 opmerkingen

 1. Best wel leuk om een mooie foto afgedrukt te hebben! En met een beetje pech met het filmpje toch 3e plaats halen is heel netjes :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke en gezellige foto! Ik mag ook nog een foto laten afdrukken, maar ik heb echt geen idee wat voor een..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij hebt zo veel gave foto's gemaakt daar moet vast wel een goede tussen zitten toch?

   Verwijderen
 3. Wat leuk! Ik heb onlangs ook een winactie gewonnen en toen mocht ik ook een canvas maken met CanvasCompany, en ik ben er ook tevreden van!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die foto is zo leuk! En ik ben benieuwd naar je artikel van komend weekend :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga morgen druk aan de slag en hoop hem er dan zaterdag op te hebben staan!

   Verwijderen
 5. Leeeuk! Fijn dat je tevreden bent :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat tof dat je een foto mocht bestellen op die site :) Hij is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super tof op zo'n canvas! En wat een toffe foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een superleuke foto zeg, ziet er top uit! :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat tof om dan zoiets persoonlijks afgedrukt te hebben op een canvas. Ook een leuke foto :)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© So It's Rose. Design by Fearne.